• NINCS SZÜKSÉG GRAFIKUSI, PROGRAMOZÓI TUDÁSRA,
  • SAJÁT DOMAINNÉV (AKÁR INGYENESEN IS), E-MAILCÍM, TÁRHELY,
  • A HONLAP TARTALMA BÁRHONNAN, PILLANATOK ALATT MÓDOSÍTHATÓ,
  • KORLÁTLAN OLDALSZÁM
  • TÖBB EZER GRAFIKAI MEGJELENÉS KÖZÜL VÁLASZTHAT
Felhasználónév:
Jelszó:
 
 
MENÜ
 A HONLAPPARKRÓL
 CSOMAGOK
 REGISZTRÁCIÓ
 MINTAOLDALAK
 LÉPÉSEK
 MEGRENDELÉS
 KAPCSOLAT
 PÁLYÁZATOK
 REFERENCIÁK
CSOMAGOK

AKTUÁLIS PÁLYÁZATI AJÁNLÓ


Kis- és középvállalkozások Interneten való megjelenésének támogatására (GKM SZVP-2004-I)

Bizonyára Ön is hallott róla, hogy a megújult Széchenyi Vállalkozásfejlesztési Program keretein belül Ön jelentős állami támogatás igénybevételével elkészítheti honlapját!

2004. február 16-tól kb. 1200 vállalkozásnak nyílik lehetősége honlapjának elkészítéséhez ÁLLAMI TÁMOGATÁS igánybevételével, amelynek mértéke a beruházás 40%-a, de maximum 300.000.- Ft. A támogatás célja, hogy olyan vállalkozásokat ösztönözzön az Interneten való megjelenésre, melyek eddig nem rendelkeztek saját honlappal.

Cégünk saját fejlesztésű WOMCMS rendszerét és szakembereink sokéves honlapkészítés területén megszerzett tapasztalatát felhasználva készítettük el azt az üzleti konstrukciót, amelynek igénybevételével a támogatás mértéke akár 100%-ra (750.000.- Ft) is növelhető.

Amennyiben tehát most dönt honlapja elkészítéséről, ha az Ön vállalkozása megfelel a GKM SZVP-2004-I sz. alatt kiírt pályázat feltételeinek, valamint cégünk feltételei is elnyerik a tetszését, úgy lehetősége nyílik arra, hogy vállalkozásának honlapja INGYENESEN készüljön el. Elsőre nem győztük meg? Tesztelje rendszerünket egy hétig ingyenesen, s döntsön azután!

Bővebben... 

A MINTAOLDALAKBÓL
 
Oldalak:  
197
További részletek
1945
További részletek
1943
További részletek
<<< >>>
Kattintson a "További részletek"-re a mintaoldal nagyobb méretben való megjelenítéséhez!
KATTINTSON IDE, TOVÁBBI 3000 MINTAOLDAL MEGTEKINTÉSÉHEZ!
A HONLAPPARKRÓL


Szolgáltatásunk olyan kisvállalkozások számára készült, akik az első lépéseket teszik Vállalkozásuk on-line jelenlétének megvalósításában, és ehhez egyszerű, professzionális megoldást keresnek.

Több száz honapkészítési megbízásunk során ügyfeleinkben gyakran fogalmazódott meg az a jogos igény, hogy az elkészült oldalak tartalmát időről-időre, külső munkaerő igénybevétele nélkül saját maguk módosíthassák, lehetőségük legyen új oldalak elkészítésére, fotók megjelentetésére, stb, a lehető legalacsonyabb költségek mellett, a lehető legrövidebb idő alatt, olyan formában, ahogyan azt ők maguk elképzelték. Ezen igény kielégítésére született HONLAPPARK szolgáltatásunk, amely több más mellett minden fentebb említett igénynek megfelel...

Bővebben... 

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK
Hogyan működik ?
Már van honlapom, igénybe tudom-e venni szolgáltatásaikat ?
Még nincs honlapom, mi a teendőm ?
Mik azok a mintaoldalak ?
Saját arculattal szeretném a szolgáltatást igénybevenni, van-e erre mód?
Mekkora befektetést igényel ez az egész (hardver, szoftver, stb.) ?