• NINCS SZÜKSÉG GRAFIKUSI, PROGRAMOZÓI TUDÁSRA,
  • SAJÁT DOMAINNÉV (AKÁR INGYENESEN IS), E-MAILCÍM, TÁRHELY,
  • A HONLAP TARTALMA BÁRHONNAN, PILLANATOK ALATT MÓDOSÍTHATÓ,
  • KORLÁTLAN OLDALSZÁM
  • TÖBB EZER GRAFIKAI MEGJELENÉS KÖZÜL VÁLASZTHAT
Felhasználónév:
Jelszó:
 
 
MENÜ
 A HONLAPPARKRÓL
 CSOMAGOK
 REGISZTRÁCIÓ
 MINTAOLDALAK
 LÉPÉSEK
 MEGRENDELÉS
 KAPCSOLAT
 PÁLYÁZATOK
 REFERENCIÁK
CSOMAGOK

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A mikro- és kisvállalkozások interneten való megjelenésének támogatása
Kódszám: SZVP-2004-I

Hogyan lehetséges ez?

Cégünk több éve szerepel a magyarországi piacon honlapkészítő rendszereivel, amelyeket 2001-től több mint 1200 vállalkozó vette igénybe. A jelenlegi ajánlatunk alapját képező WOMCMS rendszerünk lehetővé teszi, hogy vállalkozása gyorsan, akár egy-két nap alatt is egy teljes értékű honlap birtokosa legyen. A WOMCMS rendszerrel készített és üzemeltetett weboldalak tulajdonosai nem csak egy dinamikusan változtatható honlap tulajdonosai lesznek, hanem lehetőségük nyílik olyan elemek beintegrálására is saját honlapjukra, amelyek egy egyedileg elkészített honlapnál többszázezer forintos további kiadást jelentenének (pl. fórum, a szavazás stb.).

Ajánlatunk lényege, hogy amennyiben Ön jelen akciónk igénybevételével velünk készítteti el honlapját, úgy a pályázatban előírt önrész összegével megegyező összegért cégünk két évre reklámfelületet vásárol az elkészített honlapon.

Így honlapja az első naptól pénzt hoz Vállalkozásának!
Honlapjának elkészítése teljesen ingyenes!

A pályázat elkészítése

Cégünk munkatársai, több tucat hasonló jellegű pályázatnál (GKM-2003-SZVP-8) bizonyították szakértelmüket, így ha igényli készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Mit kell tennie?

Amennyiben most dönt honlapja elkészítéséről – és a pályázati kiírásban szereplő feltételeknek megfelel –, úgy nincs más dolga mint, felvenni velünk a kapcsolatot a sales@mediapark.hu e-mail címen, vagy a 06 1 460-0777-es telefonszámon. További információ

Mi az a WOMCMS?

Pályázati felhívás

A MINTAOLDALAKBÓL
 
Oldalak:  
2028
További részletek
2021
További részletek
2003
További részletek
  >>>