• NINCS SZÜKSÉG GRAFIKUSI, PROGRAMOZÓI TUDÁSRA,
  • SAJÁT DOMAINNÉV (AKÁR INGYENESEN IS), E-MAILCÍM, TÁRHELY,
  • A HONLAP TARTALMA BÁRHONNAN, PILLANATOK ALATT MÓDOSÍTHATÓ,
  • KORLÁTLAN OLDALSZÁM
  • TÖBB EZER GRAFIKAI MEGJELENÉS KÖZÜL VÁLASZTHAT
Felhasználónév:
Jelszó:
 
 
MENÜ
 A HONLAPPARKRÓL
 CSOMAGOK
 REGISZTRÁCIÓ
 MINTAOLDALAK
 LÉPÉSEK
 MEGRENDELÉS
 KAPCSOLAT
 PÁLYÁZATOK
 REFERENCIÁK
CSOMAGOK

A HONLAPPARKRÓL


Szolgáltatásunk olyan kisvállalkozások számára készült, akik az első lépéseket teszik Vállalkozásuk on-line jelenlétének megvalósításában, és ehhez egyszerű, professzionális megoldást keresnek.

Több száz honapkészítési megbízásunk során ügyfeleinkben gyakran fogalmazódott meg az a jogos igény, hogy az elkészült oldalak tartalmát időröl-időre, külső munkaerő igénybevétele nélkül saját maguk módosíthassák, lehetőségük legyen új oldalak elkészítésére, fotók megjelentetésére, stb, a lehető legalacsonyabb költségek mellett, a lehető legrövidebb idő alatt, olyan formában, ahogyan azt ők maguk elképzelték. Ezen igény kielégítésére született HONLAPPARK szolgáltatásunk, amely több más mellett minden fentebb említett igénynek megfelel.

Szintén jogos igényként jelentkezett szinte minden esetben, hogy a weboldal tárolását, a domain név bejegyzését, email címek létrehozását, stb. tehát minden olyan járulékos ügyintézést, tevékenységet cégünk végezzen el, amely egy weboldal elindításához, üzemeltetéséhez szükséges.
Eleget téve ezen igényeknek, és megkímélve az ebben a témában kevésbé járatos ügyfeleink idejét, a HONLAPPARK szolgáltatásunk csomagjai minden olyan elemet tartalmaznak, amely egy weblap fenntartásához, üzemeltetéséhez szükségesek.
Sőt még ennél is többet! 
Partnereink ötleteket, tippeket kaphatnak ahhoz, hogy oldalaikat hogyan tehetik látogatottá, hogyan használhatják az internetet ahhoz, hogy a weboldalra fordított költség hamar megtérülő jövedelmező befektetéssé váljon, vállakozásuk minimális havi költségek mellett jelentős hasznot hozzon ezen csatornán keresztül is!

A HONLAPPARK alapjául a WOMCMS tartalommenedzsment rendszer szolgál, amelynek segítségével bárki egy korszerű,  dinamikus honlap tulajdonosa lehet. Az alkalmazás jellegéből adódóan a weboldal rövid idő alatt összeállítható, a rendszer használata programozói tudást nem igényel.

Egy weboldal elkészítése a HONLAPPARK szolgáltatás segítségével a következő lépésekből áll.

 

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK
Hogyan működik ?
Már van honlapom, igénybe tudom-e venni szolgáltatásaikat ?
Még nincs honlapom, mi a teendőm ?
Mik azok a mintaoldalak ?
Saját arculattal szeretném a szolgáltatást igénybevenni, van-e erre mód?
Mekkora befektetést igényel ez az egész (hardver, szoftver, stb.) ?
 
A MINTAOLDALAKBÓL
 
Oldalak:  
194
További részletek
1939
További részletek
1937
További részletek
  >>>