• NINCS SZÜKSÉG GRAFIKUSI, PROGRAMOZÓI TUDÁSRA,
  • SAJÁT DOMAINNÉV (AKÁR INGYENESEN IS), E-MAILCÍM, TÁRHELY,
  • A HONLAP TARTALMA BÁRHONNAN, PILLANATOK ALATT MÓDOSÍTHATÓ,
  • KORLÁTLAN OLDALSZÁM
  • TÖBB EZER GRAFIKAI MEGJELENÉS KÖZÜL VÁLASZTHAT
Felhasználónév:
Jelszó:
 
 
MENÜ
 A HONLAPPARKRÓL
 CSOMAGOK
 REGISZTRÁCIÓ
 MINTAOLDALAK
 LÉPÉSEK
 MEGRENDELÉS
 KAPCSOLAT
 PÁLYÁZATOK
 REFERENCIÁK
CSOMAGOK

GYIK

A mintaoldalak

A honlappark rendszer ún. mintaoldalak alapján működik. A mintaoldalak határozzák meg a kialakított site tartalmi és formai megjelenését. Tartalmazzák a formázáshoz szükséges információkat, amelyek az oldalakon belül a tartalmak elhelyezkedését adják meg. Ezzel egyszerűsödik és gyorsul a teljes tartalom létrehozásának módja, illetve a későbbiek folyamán a karbantartások során megkönnyíti az oldalak formai, alaki változtatásának végrehajtását.
Egyszerűbben, a mintaoldalak az azoknak a formai elemeknek az összeségét jelenti, amelyek egy honlap egységes megjelenéséhez szükségesek.

Regisztrációját/Megrendelését követően ki kell választania a megjelenő mintaoldalválasztó oldalról az Önnek leginkább tetsző grafikai megjelenésűt. Mintaoldalak...

A honlappark rendszer mintaoldalai segítségével készített honlapok esetében nincs szükség minden egyes oldal elkészítésére, ezáltal jelentősen csökkentve az előállítás költségeit, mivel az oldalak készítését egy intelligens program végzi, különválasztva a tartalmi és a formai elemeket. A formai elemekből (az oldalak állandó grafikai elemei, design-ja, maga a sablon) és a tartalmi elemekből (a honlapon megjelenő szövegek, képek, árlista, stb.) előre meghatározott, beállított metódus szerint akkor kerül egy oldal előállításra, amikor a látogató a megfelelő hivatkozásra kattintva azt látni szeretné.

A honlappark szolgáltatást igénybevéve, Ön egy olyan korszerű, dinamikus honlap tulajdonosa lehet, amely minden tekintetben megfelel a jelen kor elvárásainak!

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését rendelje meg most szolgáltatásunkat, vagy regisztrálja magát az 1 hónapos INGYENES kipróbálási időszakra!

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK
Hogyan működik ?
Már van honlapom, igénybe tudom-e venni szolgáltatásaikat ?
Még nincs honlapom, mi a teendőm ?
Mik azok a mintaoldalak ?
Saját arculattal szeretném a szolgáltatást igénybevenni, van-e erre mód?
Mekkora befektetést igényel ez az egész (hardver, szoftver, stb.) ?
 
A MINTAOLDALAKBÓL
 
Oldalak:  
194
További részletek
1939
További részletek
1937
További részletek
  >>>