• NINCS SZÜKSÉG GRAFIKUSI, PROGRAMOZÓI TUDÁSRA,
  • SAJÁT DOMAINNÉV (AKÁR INGYENESEN IS), E-MAILCÍM, TÁRHELY,
  • A HONLAP TARTALMA BÁRHONNAN, PILLANATOK ALATT MÓDOSÍTHATÓ,
  • KORLÁTLAN OLDALSZÁM
  • TÖBB EZER GRAFIKAI MEGJELENÉS KÖZÜL VÁLASZTHAT
Felhasználónév:
Jelszó:
 
 
MENÜ
 A HONLAPPARKRÓL
 CSOMAGOK
 REGISZTRÁCIÓ
 MINTAOLDALAK
 LÉPÉSEK
 MEGRENDELÉS
 KAPCSOLAT
 PÁLYÁZATOK
 REFERENCIÁK
CSOMAGOK

LÉPÉSEK

1. Lépés
Regisztráció/Megrendelés

A szolgáltatáscsomag használatához Önnek regisztrált HONLAPPARK felhasználónak kell lennie. Erre kétféleképpen nyílik lehetősége:

Regisztrált felhasználóként: regisztrálja magát oldalunkon, így lehetősége nyílik rendszerünket 1 hónapig ingyen kipróbálni. Ezáltal Ön még a szolgáltatás megvásárlása előtt kipróbálhatja azt. Ugrás a regisztrációhoz...
Regisztrált partnerként: ha a Ön megrendeli szolgáltatásunkat, és regisztrált partnerünkké válik.
A csomagokról...

2. Lépés
"Mintaoldal" kiválasztása

A mintaoldalak olyan előre elkészített oldalak, amelyek minden olyan képi és formai elemet tartalmaznak, amelyek a website egészében változatlanok maradnak, amelyek szerkesztésére nincs szükség a karbantartási, frissítési folyamat során.
Rendszerünkben több mint 3000 előre elkészített mintaoldal található, amelyből találhat INGYENESEN felhasználhatóakat, és térítés ellenében használhatóakat is.

Amennyiben egy mintaoldal elnyeri tetszését, de azon grafikai változtatásokat szeretne kérni, erre is van lehetőség, így az elkészülő website teljes egészében cége arculatához szabottan készül el. Ehhez kattintson a mintaoldal alatt található "További információ"-ra, majd az előugró ablakban töltse ki a megjelenő formot, majd kattintson a "Mehet" gombra.

Természetesen ha Ön már rendelkezik honlappal, de szeretné igénybevenni mindazon emeltszintű szolgáltatásokat, amelyeket a HONLAPPARK kínál, erre is van lehetőség! Ebben az esetben e-mailben küldje el számunkra elérhetőségét, a meglévő oldal webcímét, és szakembereink rövid idő alatt elkészítik a speciálisan Önnek szóló ajánlatunkat! E-mail küldéséhez kattintson ide!

A választható mintaoldalak megtekintéséhez kattintson ide!

3. Lépés
Honlap szerkesztése, tartalmak feltöltése

Egy ingyenes mintaoldal kiválasztását követően Ön a szerkesztőbe jut. A szerkesztőben nyílik lehetőség - a különböző csomagoknak megfelelően - az oldalak létrehozására, a tartalmak szerkesztésére, képek cseréjére, feltöltésére, stb. Összegezve: itt történik a weboldal megszerkesztése.
A szerkesztő használata nem igényel semmilyen programozói, grafikai tudást, kezelése egy egyszerű szövegszerkesztő kezeléséhez hasonlatos. Bárki által néhány óra alatt elsajátítható.

Térítés ellenében használható mintaoldal kiválasztása esetén elektronikus levélben értesítjük az oldal használatbavételének várható időpontjáról, ez általában a belépési díj megérkezését követő 1 munkanap.

Ezek után Ön a nap 24 órájában bármikor módosíthatja az elkészült oldalakat, ehhez mindössze be kell jelentkeznie oldalunkra, amelyhez szükséges beléptető modul a www.honlappark.hu oldal tetején található.

A HONLAPPARK szolgáltatást igénybevéve Ön egy olyan korszerű, dinamikus honlap tulajdonosa lehet, amely minden tekintetben megfelel a jelen kor elvárásainak!

Rendelje meg most szolgáltatásunkat, vagy regisztrálja magát az 1 hónapos INGYENES kipróbálási időszakra!